Bedenktijd en Retour

Bedenktijd
Na ontvangst van je bestelling heb je standaard recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van reden, de overeenkomst te ontbinden en deze te retourneren of te ruilen. Binnen die periode kun je een product dus retour melden, waarbij de verzendkosten voor het terugsturen voor jouw rekening komen.

Let op: Om te bepalen of je het product wil houden mag je het beoordelen/bekijken zoals in een fysieke winkel ook mogelijk is. Indien je het product beschadigd of onvolledig retour stuurt, zal het te vergoeden bedrag evenredig met de ontstane schade verrekend worden. Je bent dus verantwoordelijk voor eventueel ontstane waardevermindering.

Retour
Wij raden je aan om de retouraanvraag vooraf via ons Contactformulier aan te melden en/of een WhatsApp te sturen naar +31 6 520 311 68 met een foto van de producten die je retourneert. Lukt het niet om een foto te maken, maak dan een lijstje van de producten zodat we kunnen controleren dat alles correct is aangekomen. Zo onstaan er geen misverstanden. Na melding heb je vervolgens 14 dagen de tijd om het product retour te zenden.

Indien je de overeenkomst ontbindt, wordt het bedrag waarop je recht hebt binnen 14 dagen teruggestort op het aangegeven rekeningnummer.
Het product dien je voldoende gefrankeerd op te sturen naar:

RPG Gear
t.a.v. Retouren
Populierstraat 10
5271NX Sint-Michielsgestel
Nederland

Belangrijk:

Je dient het product indien redelijkerwijs mogelijk in de originele (zo onbeschadigd mogelijke) verpakking te retourneren
de verzendkosten (+- € 6,95 PostNL pakkettarief binnen Nederland indien het niet door de brievenbus past) en het risico van de retourzending zijn voor eigen rekening.
zorg voor een gedegen omverpakking welke om de originele verpakking heen zit. Plak aub geen stickers of andere biljetten op de originele verpakking.
onvoldoende of ongefrankeerde pakketten worden door ons geaccepteerd, maar de extra kosten hiervoor worden aan je doorberekend
Een lijst met producten in de verpakking of een foto via WhatsApp sturen is zeer gewenst.
Vergeet je rekeningnummer niet te vermelden!
Via het Contactformulier kun je eenvoudig een retour aanvragen. Dit is niet verplicht maar versneld wel de afhandeling van uw retour. Deze aanvraag komt automatisch aan bij onze retourafdeling. Zij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen voor verdere instructies met betrekking tot het afhandelen van je retour. Vergeet niet je order nummer en telefoon nummer te vermelden zodat we contact met je kunnen opnemen.

Beschadiging
Mocht er onverhoopt een beschadigd of een verkeerd product wat je niet besteld hebt geleverd zijn, stel ons hier aub zo snel mogelijk na levering van op de hoogte. Het beste kan je bellen +31 6 520 311 68 of WhatsApp’en met een foto van de schade/verkeerde levering. Wij zullen binnen 1 werkdag reageren met alle informatie om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.